Indendørsallergier

dust-indoor-allergy-2.jpg

allergi-husstovmider-allergi-husstovmider

Indendørs allergier, som støv- og skimmelallergier er almindelige. Læs nedenfor for at finde ud af mere om, hvad der forårsager disse allergier og hvordan du kan håndtere dem.

Støvallergi

dust-mite-allergy-bed.png

allergi-husstovmider-allergi-husstovmider

Vi kan godt nok ikke se dem med det blotte øje, men støvmider lever blandt os. De er mikroskopiske edderkopplignende insekter, der findes i hele hjemmet, og klæber sig både til stof, lagner, sengetøj, puder og madrasser.

Disse insekter som er usynlige for det menneskelige øje, lever udelukkende indendørs. De lever af de flere millioner af døde hudceller, som vi afgiver fra vores kroppe hver dag. Husstøv består af mange partikler - stoffibre og støvmider.

Som med alle udløsere, kan du ved at genkende dine symptomer, lære at tilpasse dine allergistrategier.

Skimmelsvampeallergi

mould-around-window.png

allergi-husstovmider-allergi-husstovmider

Selv om vi normalt forbinder høfeber symptomer med planter og pollen, kan sporer som frigives af skimmelsvamp ofte være en skjult fjende, og kan forårsage lignende symptomer som ses hos høfeber. Skimmel er et almindeligt allergen, der findes naturligt udendørs, men kan også trænge ind i dit hjem i områder som er fugtige.

De små, luftbårne skimmelsporer der forårsager allergiske reaktioner, kan findes enten indendørs eller udendørs og vil vokse hvis deres avlsbetingelserne er optimale: de er vilde med fugt. Ved at genkende symptomerne på en indendørs skimmelallergi, er du på vej mod det første trin til at håndtere lidelsen. Ved at fjerne kilden til problemet, kan du muligvis løse problemet helt.

For at finde ud af hvordan du håndterer dine allergier, så klik her. Eller for mere detaljerede tips til at håndtere din indendørsallergier, klik her.

a2333f45-2a1b-4c3d-90ce-a8e70a7da61a