Kæledyrsallergier

common-allergy-types-pet-allergy.jpg

allergi-overfor-hund-allergi-hund

Personer som lider af kæledyrsallergier, har overfølsomme immunsystemer. De kan reagere på uskadelige proteiner som findes i kæledyrets urin, spyt eller dander (døde hudceller).

Kæledyrsallergener kan ophobes på både møbler og andre overflader. Allergenerne mister ikke deres styrke i lang tid. Sommetider kan allergenerne forblive på høje niveauer i flere måneder og klamre sig til vægge, møbler, tøj og andre overflader.
Katte- og hundeallergener kan lande på membraner, der styrer øjnene og næse. Reaktioner kan blandt andet være hævelse og kløe i membranerne, stoppet næse og betændte øjne. Et krads eller slik fra kæledyret kan medføre, at hudområdet bliver rødt. Det er almindeligt at få kløende øjne efter at du kæler med et dyr og rører dine øjne bagefter.

pet-allergy-tips.jpg

allergi-overfor-hund-allergi-hund

Vores kæledyr kan være som familiemedlemmer, men desværre kan de også være en allergiudløser for nogle mennesker.

Den bedste behandling er at undgå kontakt med katte og hunde eller de områder, hvor de befinder sig og bor. Ved at holde kæledyret udendørs kan du minimere symptomerne, men huset slipper alligevel ikke for kæledyrsallergener. En anden mulighed er at vælge et kæledyr, der ikke har pels eller fjer, måske en fisk eller skildpadde?

For at finde ud af hvordan du kan håndtere dine allergier, så klik her. Eller for mere detaljerede tips til hvordan du håndterer din kæledyrsallergi, klik her.

9cfebe59-348a-4b5b-b6a5-2b9b1b0ab2a3