Symptomer

sneezing-caused-by-allergies-2.jpg

allergi-symptomer

For at forstå din allergi, bliver du nødt til at vide, hvornår dine allergier generer dig. Du bliver derfor nødt til at kunne genkende alle potentielle allergisymptomer. Nogle af de mest almindelige allergisymptomer som du bør holde øje med, er:

1. Kløende og vandede øjne

Luftbårne allergener kan komme i direkte kontakt med dine øjne.

2. Løbende næse

Allergener kan komme ind i din næse, så membranerne bliver irriteret og hævede.

3. Nysen

Nysen er en reaktion på en irritation som pollen eller støv, som infiltrerer næseforingen. Hjernen sender et signal for at slippe af med det, og derfor nyser vi.

4. Kradsende eller kløende næse og/eller hals. Du kan endda døje med kløende ører!

5. Overbelastning i bihulerne

Bihuler er hule lommer i kraniet som er tilknyttede næsepassagerne. Når allergier udløser hævelse i slimhinderne, kan det betændte væv blokere bihulerne. Bihulerne kan ikke dræne, hvilket gør at slim og luft ophobes. Dette fører til smerte og pres.

6. Hudreaktioner

Allergier kan påvirke forskellige dele af kroppen alt efter, hvad det er som du er allergisk overfor. Folk der lider af høfeber har tendens til at lide af nysen, blokeret eller tøs næse samt kløende øjne. Nogle mennesker kan også lide af kontaktdermatitis, hvilket forårsager rødt og kløende udslæt, hvor allergenet har landet.

Hvis du oplever nogen af de ovennævnte symptomer når du er i kontakt med et bestemt stof, lider du muligvis af en energi. For at finde ud af hvad du kan være allergisk overfor, så besøg vores sektion med forskellige allergi typer, eller hvis du allerede ved hvad du er allergisk over for, så find ud af, hvilke produkter der kan hjælpe dig med at håndtere dine symptomer her.

20432e63-e21a-42d6-8bad-29df2351b738