Behandl din allergi

doctor-treating-an-allergy-2.jpg

allergi-behandling

Hvis du begynder at opleve allergi symptomer for første gang, er det vigtigt at du går til din læge, før at du tager yderligere skridt. Ud over at give dig en diagnose, kan en læge også tilbyde råd om høfeber.

Når du har besluttet dig for at allergimedicin skal indgå i kampen mod dine allergier, har du den udfordring at beslutte, hvilken type allergimedicin som er det bedste valg for dig.

Start med at finde ud af, hvilken type behandlinger der er tilgængelige for dig, og hvordan de hver især er til rådighed, og hvordan hver af dem kan lindre dine symptomer:

Antihistaminer

Antihistaminer giver effektiv lindring ved allergier. De findes som tabletter/kapsler og som næsespray, og kan købes i håndkøb eller på recept.

Antihistaminer hjælper med at lindre almindelige allergisymptomer, herunder kløende eller vandige øjne, nysen og løbende næse, samt andre.

BENALIV® tilbyder en række antihistaminformuleringer, der kan hjælpe, klik her for at finde ud af mere.

buying-allergy-relief-products.jpg

allergi-behandling

Dekongestanter

Dekongestanter hjælper med at lindre overbelastning og ophobning i næsen og bihulerne, som kan være forårsaget af allergisk rhinitis ved at krympe hævede næseblodkar. De findes både som tabletter/kapsler og næsesprays.

Immunterapi

Også kendt som allergiindsprøjtninger. Disse er en serie af injektioner som gives af en læge, normalt i en række år. Hver indsprøjtning indeholder små mængder af allergenet som du er følsomt overfor, og promoverer herved et antistofrespons, som vil reducere din følsomhed og øge din tolerance gennem tiden.

Hvis du overvejer behandling, kan BENADRYL® muligvis hjælp, for at finde ud af mere om sortimentet, klik her.

46ea168e-054a-45e7-99af-001130ce0759